Rendelés menete és kiszállítás

Rendelés menete

Weboldalunkon leadott rendelés beérkezése után minden esetben telefonos egyeztetést végeznek kollégáink, adategyeztetés , esetlegesen készletinformációs céllal. 
Adott napon 12 óráig leadott rendeléseket még aznap át tudjuk adni a futárszolgálat részére, így a kiszállítási idő 1-2 munkanap, Ön már másnap használhatja új készülékét. 


Szállítási információk

A Szolgáltató internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak:

A Vásárló részére a megrendelt árut házhoz szállítja, ha megfelel a Vásárlási Feltételeknek.

Termékeinket az ország egész területén futárszolgálat  segítségével szállítjuk házhoz. A kiszállítás általában az ajánlat mellett megjelölt időintervallumot veszi igénybe. (Figyelem! Ha a rendszerünkbe adott napon leadott megrendelés 12 óra után érkezik be, a rendelés feldolgozását, visszaigazolását és a futárrendelést aznapra már nem tudjuk garantálni.)

 

Kiszállítás menete

Mielőtt csomagját átadnánk a futárnak szállításra,cégünk minden esetben ellenőrzi a termék csomagolásban található tartalmát és a benne foglaltak épségét. 

Kiszállításkor a futár veszi fel a kapcsolatot a Vásárló által megadott telefonszámon. Átvételkor a Vásárló köteles a terméket és annak állapotát ellenőrizni és probléma esetén azonnal jelezni a futárszolgálat munkatársai illetve a Szolgáltató felé. (A futár jegyzőkönyvet állít ki erről.) Ellenkező esetben a Szolgáltató nem tud felelősséget vállalni a termékért.

A termék vételárát, valamint a szállítási költséget - a rendeléskor megadott fizetési módon -  utánvételkor a futárnak kell kifizetni számla alapján, készpénzben vagy bankkártyával. A megrendelt árukra a Szolgáltató külön csomagolási költségeket nem számol fel. A csomag átvételét követően reklamációt nem tudunk elfogadni.

 

Kiszállítási díjak

 Az ajánlat mellett megjelölt szállítási költség terheli a terméket, mely 2990.- HUF.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: 

Hétfőtől -péntekig 8.00-15.30 óráig: +3630-214-7864

Hétfőtől - vasárnapig 0-24 : [email protected]